historia del nostre dojo

 

Vam començar les nostres activitats a l'antic gimnàs Power Gym en mode de proves a finals de novembre de 2002, i comprovant la bona armonia que es va crear amb els primers alumnes vam confirmar la data del naixement de Fudoshin, el 19 de desembre del mateix any.

Aprofitant que els meus fills ja tenien un nivell, vam participar en una competició interclubs de Katas amb un inmillorable resultat: 2º i 3º respectivament.

Així vam continuar evolucionant i obtenint bons resultats en diferents competicions, com 1º i 2º en categoria juvenil en una d'elles.

En el 2003, vam crear el nostre examen anual de pas de grau (Kyu), fent d'allò un aconteixement especial pels alumnes, amb tribunal inclós.

En el campionat provincial de 2004 es van obtenir 3 primers llocs: Adult femení, Juvenil i Aleví.

 

Les convocatòries de pas de grau s'organitzen coincidint amb els respectius aniversaris dels club organitzadors en cada cas, i així vam crear el nostre primer Trofeu Fudoshin de Katas per a cel.lebrar el nostre 2º aniversari. Fou un aconteixement gairebé tan numerós com el mateix campionat provincial, amb 80 competidors i 7 clubs participants, obtenint 5 trofeus: 1º i 2º en aleví, 3º en juvenil, 2º en adults femení i 4º en adults masculí.
També vam participar en diferents esdeveniments organitzats per nosaltres i també per la Unión Shito-Ryu España (Organització de la que formem part), com festivals infantils, cursos de karate i kobudo (com el del 11 de juny de 2004, en el que es va poder comptar amb la presència del gran mestre Genzo Iwata, director tècnic de la Unión Internacional Shito-Kai Japón, a la qual també pertanyem).
Potser pels bons resultats, que són el mirall del bon treball realitzat, el creixement dels alumnes fou a més i es va crear la secció de karate infantil triplicant els grups el primer any i fent el mateix el segon. Sense ànim de pretensions també dir que van venir alumnes d'altres estils augmentant d'aquesta manera la nostra credibilitad.

Vull fer constar, per sobre de tot, el recolzament que en tot moment, des del primer dia que li vaig proposar el projecte, ens ha demostrat Sensei Josep Esteban i la seva escola de Karate Ashyura d'Olot, ja que s'ha implicat en cos i ànima en l'evolució de Fudoshin. Gràcies, mestre.

La Unió Shito Ryu España, amb seu al Club Hirota de Barcelona, organitza cada mes de juny els exàmens per a cinturó negre davant tribunal qualificat. En el examen del 4 de juny de 2005 vam aconseguir obtenir els nostres dos primers cinturons negres 1º dan (el meu fill de 16 anys i una alumna de 30 anys), corroborant la bona manera de fer del nostre Dojo, sobretot gràcies a un alumnat desitjós d'aprendre i que s'implica en el projecte creat amb companyerisme i total armonia.

Ara, després de tancar el Power Gym en el mes d'agost de 2005, afrontem una nova etapa, ja com FUDOSHIN DOJO, amb una direcció i autonomia pròpia i creant un ambient d'autèntica filosofia oriental, per continuar obtenint davant de tot un grup de gent que tingui clars els seus ideals, allò que volen i quin és el camí que volen seguir a la seva vida.

Si ets dels que ho tenen clar, t'hi esperem.

 

Juan José Manzano Rincón

Director de Fudoshin Dojo

TORNAR